O nama

Dođite i osjetite duh povijesti stare dalmacije, u mlinu i na imanju, mjesite sa nama kruh, ložite vatru, probajte domaće rakije i maslinovo ulje, okusite domaću pastrvu ili tradicionalnu peku te začinite to domaćim vinom u autentičnom ambijentu stare Dalmacije.

Antoničin mlin, kroz povijest zvan Benzona mlin jedan je od rijetkih savršeno očuvanih povijesnih ostavština naših predaka.

Bavimo se uzgojem i mljevenjem žitarica, te proizvodnjom i prodajom brašna proizvedenog u mlinu koji postoji oko 600 godina i spomenik je kulture RH. Također obrađujemo svoj maslinik sa stotinjak maslina iz kojeg dobivamo vrhunsko maslinovo ulje.

Naše seosko domaćinstvo nudi vlastite proizvode, kao i one proizvedene na drugim seoskim gospodarstvima.

Tu smo za sve vaše posebne prigode (krštenja, poslovni i intimni ručkovi, vjenčanja, rođendani i ostalo…). Organiziramo za Vas prezentacije pripreme hrane, pravljenja kruha te edukacijski rad sa djecom.

2013. producenti poznate serije Game of Thrones odlučili su snimiti u našem parku scenu prikazanu u IV sezoni istoimene serije. (Galeriju slika pogledajte OVDJE). Snimanje je trajalo 6 dana uključujuči pripreme prostora za snimanje i vračanje svega u prvobitno stanje. Jedan dan je trajalo snimanje. SAZNAJTE VIŠE

OSOBLJE

Veselimo se vašoj posjeti, slobodno se obratite i uživo nama domaćinima ili našem osoblju.

Marko
Marko
domaćin
Sasha
Sasha
domaćin

Savrsena lokacija za djecji rođendan, zabava za svih od najmlađih do najstarijih i odusevljenje kako je tako blizu nesto tako lijepo, a dosta ih nije ni znalo…preporucujem svakome. Hvala osoblju na jednostavnom dogovoru i usluzi. Vidimo se opet!!! ?

Antonia Ugrin

Želite popiti tursku kavu? Domaći sok od aronije i bazge? Pojesti vrhunsku platu,domaću juhu i odličnu peku? Uz to sakriti se od vrućine uz nevjerovatan enterijer koji obiluje sadržajem za djecu? Ovo je idilično mjesto za sve one koji traže mjesto za proslave svih prigoda ili jednostavno predivno utočište za one koji žele pobjeći od gradske vreve tek par minuta dalje od Splita… Izvrstan omjer ponude i kvalitete!

Antonija LeLa Bandalo

Great Place, scenic views, stylish interior, superb desserts, best brunch, traditional and nontraditional menu, excellent service and friendly staff 

Mimi Milica OJ